Těrlický okruh

Sezóna 2013

Předběžný harmonogram tréninků a závodů

Sobota 31.8.2013

I. měřený trénink 

Uzavírka tratě: 07.30
Úplná uzavírka tratě: 08:00

 Supermono + Supertwin + 400 SS   08.30 - 08.55
 25 min
 Klasik do 175 + do 250 + do 350 ccm   09.10 - 09.30 
 20 min
 Volná do 600 ccm   09.55 - 10.25
 30 min
 125 Sportproduction   10.40 - 11.05
 25 min
 Volná nad 600 ccm   11.30 - 12.00
 30 min
 125 GP + 250 CRR (GP + SP)   12.15 - 12.40
 25 min



II. měřený trénink 


 Supermono + Supertwin + 400 SS  13.05 - 13.30   25 min 
 Klasik do 175 + do 250 + do 350 ccm  13.45 - 14.05   20 min
 Volná do 600 ccm  14.30 - 15.00   30 min
 125 Sportproduction  15.15 - 15.40   25 min
 Volná nad 600 ccm  16.05 - 16.35   30 min
 125 GP + 250 CRR (GP + SP)  16.50 - 17.15   25 min

Neděle 1.9.2013

Závody 

Uzavírka tratě: 07.30
Úplná uzavírka tratě: 08.00

 Supermono + Supertwin + 400 SS 8 kol   48,8 km
 Klasik do 175 + do 250 + do 350 ccm  6 kol  36,6 km
 Volná do 600 ccm  10 kol   61 km
 125 Sportproduction 8 kol  48,8 km 
 Volná nad 600 ccm 10 kol  61 km
 125 GP + 250 CRR (GP + SP)  9 kol  54,9 km
 Grand Finale 10 kol  61 km
 
Děkujeme všem, kteří nás navštívili a těšíme se, že naše projekty podpoříte.